Reünistenactiviteiten 18e Lustrum

Reünistenactiviteiten 18e Lustrum

Dit jaar bestaat Carolus Magnus 90 jaar. In mei wordt daarom groots uitgepakt en omdat een lustrum niet zonder reünisten kan, willen wij u hierbij uitnodigen voor onze festivaldag op donderdag 10 mei, en het lustrumgala op zaterdag 12 mei. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om u meer vertellen over de mogelijkheid om een ‘groene’ bijdrage te leveren aan het lustrum.

Donderdag 10 mei – Festival

Het allergrootste feest van het Lustrum: Op Hemelvaartsdag vindt het Lustrumfestival plaats op het Lustrumterrein de Vasim. Van 13.00 tot 23.00 uur zullen bekende artiesten op het terrein een groots feest neerzetten. U bent van harte welkom om de laatste dag van het Lustrumterrein samen met de leden grandioos af te sluiten! Met een biertje in de hand, leuke tijdgenoten en een fanatische festivalsfeer wordt dit een dag om niet te missen.

Tickets

De toegang is gratis voor reünisten, maar u moet zich wel vooraf aanmelden via de Reünistenvereniging. Dit kan tot uiterlijk 5 mei via: info@rvcarolusmagnus.nl onder vermelding van uw naam en kroegjaar.

Zaterdag 12 mei – Lustrumgala

Afsluitend zal in de lustrumweek groots uitgepakt met een gala in het Hilton te Antwerpen. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Reünisten zijn ook hier van harte welkom. Via de lustrumwebsite kunt u uw ticket bemachtigen. Klik hier om uw ticket te kopen Het wachtwoord om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte is RV2018.

Dynastie Lustrumdas

Een lustrum is niet compleet zonder lustrumdas. De Dynastie lustrumdas kunt u eveneens bestellen via de lustrumwebsite. Klik hier om direct te bestellen. Het wachtwoord om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte is RV2018.

De Nijmeegsche Dynastieën

Nijmegen vergroent, en niet alleen tijdens de eigen introductie. Op 1 februari jl. heeft de lustrumcommissie als startschot van het achttiende lustrum een boom gepland op de Orionvelden. Het is de bedoeling om dit braakliggende terrein in de komende jaren uit te breiden tot een volwaardig park. Met dit project geeft Carolus Magnus als signaal af dat ‘duurzaam doen’ de norm moet zijn. Om dit project tot een succes te maken is uw bijdrage meer dan welkom.

Voor slechts €150,- koopt u uw eigen boom, die bovendien voor dit bedrag onderhouden zal blijven worden. Hiervoor krijgt u een boom toegewezen, u ontvangt een certificaat van aanschaf van uw boom, en uw naam wordt vermeld op het bord dat geplaatst wordt bij de entree van het park. U kunt de boom via onderstaande link aanschaffen. Het is ook mogelijk een factuur voor uw aanschaf te ontvangen.

Voor een uitgebreide beschrijving van het project klikt u hier.

Wij hopen u te mogen treffen tijdens het XVIIIe Lustrum.

 

Realisatie: verenigingenweb